dijous, 30 d’octubre del 2014

CASTANYADA A LA CLASSE DE L'ADRENALINA!


PER TOTS SANTS CASTANYES I PANELLETS!

Els panellets són uns pastissos petits, i de diverses formes, fets a base de massapà i altres ingredients que els donen un gust i aroma característics. Són les postres típiques de la diada de Tots Sants a Catalunya. al costat de les castanyes i els moniatos.

La base més característica dels panellets és una barreja d'ametlles crues mòltes, sucre i clara d'ou batuda a punt de neu. Sovint, i perquè sigui més econòmic, s'hi afegeixen patates bullides (o moniatos bullits). Totes aquestes varietats es couen al forn. Els més populars són els panellets de pinyons que estan fets de la base del panellet arrebossat de pinyons i envernissats de clara d'ou.



Avui a la tarda a l’escola hem decidit preparar aquest menjar tradicional. Nosaltres hem fet tres tipus diferents de panellets, el clàssic de pinyons, d’ametlla i el de xocolata.

Demà a la festa de la castanyada amb la companyia de les nostres famílies els podrem tastar.

Segur que estaran boníssims!!!











Feliç castanyada a tothom!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada